Anouk Paans

Psychomotorisch therapeut

Mijn naam is Anouk Paans en ik ben sinds 2019 werkzaam binnen EiE als psychomotorisch therapeut. Tijdens mijn opleiding aan de HAN in Nijmegen heb ik stage mogen lopen binnen EiE, waar ik mezelf al snel thuis voelde. Hier heb ik mezelf mogen ontwikkelen als waardig PMT’er.

Ik werk graag met kinderen en ik zie overal mogelijkheden om ze te laten groeien, ze in hun kracht te zetten en zo samen te streven naar verandering. Binnen mijn therapie vind ik het belangrijk dat kinderen volledig zichzelf kunnen zijn waardoor ze de ruimte voelen om zichzelf volledig open te stellen. Humor speelt hierin een belangrijke rol.
Niet alleen kinderen maar ook ouders worden bij ons in het traject betrokken om zo samen te kijken naar ieders kracht en uitdagingen. Deze systemische werkaanpak van onze praktijk zie ik als iets moois. Door veel overleg met verschillende expertises wordt er echt gekeken naar de beste uitkomst. Ik vind het zeer waardevol om kinderen en gezinnen te kunnen helpen door middel van ons multidisciplinair team.

Wanneer ik niet aan het werk ben houd ik mezelf bezig met muziek en sporten. Daarnaast houd ik van reizen en ben ik graag met mijn vrienden en familie.

Anouk Paans