top of page

EiE stelt voor: onze collega's in opleiding

EiE

30 aug. 2021

Wij hechten belang aan goede jeugdzorg. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn goede gekwalificeerde behandelaren. Wij investeren dan ook graag in het opleiden van deze behandelaren, en zijn dan ook trots om onze collega's in opleiding voor te kunnen stellen.

Etten-Leur:
Halimah Mumine (Orthopedagoog i.o.)
Ik ben Halimah Mumine en ik ben 22 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag, maar ik heb hier in Brabant mijn thuis gevonden. Ik woon in een knus appartementje in Breda waar ik geregeld met vrienden te vinden ben, als ik niet aan het studeren ben. Momenteel studeer ik orthopedagogiek aan de universiteit Leiden en hoop ik deze opleiding in de zomer af te ronden. Sinds kort loop ik drie dagen in de week stage bij e-i-e en zal ik me de komende maanden vooralsnog richten op het diagnostiekproces en verschillende soorten behandelingen. In de praktijk vind ik het belangrijk om te kijken naar hetgeen dat een gezin uniek maakt en hoe de behandeling daar het beste op kan aansluiten, zodat er maatwerk geleverd kan worden. Ik verheug me erop om de komende maanden veel te leren van mijn collega's zodat ik uiteindelijk zelfstandig als orthopedagoog aan de slag kan gaan.

Anouk Michiels (PMT i.o.)
Mijn naam is Anouk Michiels, ik ben 20 jaar en woon in Tilburg waar ik mijn vrije tijd graag met vriendinnen doorbreng. Ik studeer psychomotorische therapie aan de HAN en zal dit schooljaar mijn derdejaars stage lopen binnen EiE. In dit jaar kijk ik er erg naar uit met collega’s mee te mogen kijken, luisteren en oefenen en lekker in de praktijk aan de slag te gaan.

Zeeland:

bottom of page