top of page

I'm a title. Click here to edit me

Systeemtherapeut (Etten-Leur / Goes)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele, ervaringsgerichte, gemotiveerde en daadkrachtige Systeemtherapeut (i.o.) met organisatietalent . Heb jij affiniteit met ervaringsgericht werken met gezinnen en jeugdigen en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

In teamverband met collega's van andere disciplines ga je aan de slag met (complexe) hulpvragen vanuit het kind en/-of het gezin. Als systeemtherapeut ben je betrokken bij de complexere gezinsvragen. Je werkt intensief samen met collega therapeuten, waaronder systeem therapeutisch werkers. Op vraag kan je betrokken worden bij intake processen waar je de systeemdynamiek in kaart brengt en met gezinnen zoekt naar de onderliggende relationele vragen en stelt een therapieplan op.

In je therapieën zet je de steunbronnen en krachten van gezinnen centraal, besteed je aandacht aan een goede therapeutisch samenwerking en gaat met voldoende aandacht het therapeutisch proces van verandering aan. Je hebt mogelijkheden voor verbale en non-verbale interventies waaronder psychomotorische gezinstherapie en besteedt indien nodig aandacht aan het bredere netwerk van de gezinnen. Bij crisis en vastzittende processen heb je mogelijkheden om collega’s te betrekken in de vorm van overleg of in het therapieproces zelf.

Je geeft gevraagd en ongevraagd contextuele en relationele input in overleggen en bespreekt eigen casuïstiek. Periodiek is er intervisie met collega systeemtherapeuten en gedragswetenschappers die je kan gebruiken voor je registratie NVRG.

Wat vragen wij

-  Een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut (of volgend met zicht op afronding).

-  Kennis van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie.

-  Creatief, teamspeler, voldoende zelf kritisch en onderzoekend en niet bang voor een uitdaging.

-  Registratie NVRG lid (i.o.) en SKJ.

-  Geldig rijbewijs B en een auto ter beschikking.

-  Affiniteit met ervaringsgericht werken.

 

Wat bieden wij?

Deze vacature betreft een vacature voor Systeemtherapeut voor tenminste 24 uur per week. De functie betreft een uitbreiding van systeemtherapie voor zowel ons team op locatie Etten-Leur als ons team op locatie Goes. De werkzaamheden zullen dan ook verdeeld op en over deze locaties plaatsvinden, hiermee wordt het werkgebied Zeeland en West-Brabant.

 

Jouw arbeidsvoorwaarden:

-  Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerken voorop staat.

-  Een beloning is op basis van de CAO GGZ Jeugdzorg.

-  Salariëring in schaal 11 van de CAO jeugdzorg op basis van ervaring (fulltime salaris is op basis van 36 uur per week).

-  Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en denkt “Ja, dit wil ik”, stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar info@e-i-e.nl. Voor vragen en extra informatie kun je contact opnemen met Edwin Mathijssen (edwin@e-i-e.nl / 076-7620625).

bottom of page