top of page

Maartje Bos

Pedagoog

Mijn naam is Maartje Bos en ik ben sinds januari 2024 werkzaam binnen EIE als jeugdzorgwerker in Etten-Leur. In 2023 ben ik afgestudeerd als Social Worker aan Avans Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen binnen de stichting Jeugdteams Zuid-Holland-Zuid. Hier kwam ik erachter dat ik het heel leuk vind om met de doelgroep tieners en hun ouders te werken. Ik heb voor EIE gekozen omdat collega's nauw samenwerken, korte lijntjes met elkaar hebben en er een fijne en vertrouwde sfeer heerst op de werkvloer. Daarnaast wordt er binnen EiE niet enkel met het kind gewerkt, maar met het gehele gezin. Deze manier van werken spreekt mij erg aan.
Deze punten vind ik erg belangrijk in ons werkveld en wil ik ook uitstralen naar gezinnen toe. In mijn functie als jeugdzorgwerker ben ik vaak het eerste contact dat ouders met de organisatie hebben en wil ik de vertrouwde sfeer en vertrouwen ook overbrengen op het gezin en/of partners.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie op pad te gaan of een klein reisje te maken. Daarnaast hockey ik in Etten-Leur en vind ik het leuk om actief bezig te zijn

Maartje Bos
bottom of page